Tänään on perjantai 23. helmikuuta 2018

Palvelut


Tällä sivulla on listattuna lyhyesti tarjolla olevat palvelut. Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla palvelukohtaisesti “Katso tästä lisätietoja” -linkkiä tai suoraan päänavigaation Palvelut-valikosta.

VALMENNUS

Tarvitsetko apua, vinkkejä tai kannustusta liikuntaharrastuksen aloittamiseksi? Haluatko jonkun piiskaamaan sinua eteenpäin kun homma on jämähtänyt paikalleen? Etsitkö uusia ideoita ja vaihtelua harjoitteluusi? Hanki nyt henkilökohtainen valmentaja (Personal Trainer) avuksi.
[Katso tästä lisätietoja]

TREENIOHJELMAT

Tiedätkö miksi harjoittelet? Mikä on tavoitteesi? Jos et ole tyytyväinen nykyiseen kuntosaliohjelmaasi tai muuhun harjoitteluun tai jos et tiedä, mistä pitäisi aloittaa, on aika hankkia asiantuntija-apua.
[Katso tästä lisätietoja]

RAVINTO-OHJELMAT

Tiesitkö, että oikeiden ravintovalintojen merkitys varsinkin laihdutuksessa on jopa 80-90 % lopputuloksesta? Joissain tilanteissa jopa enemmänkin. Jos harrastat jotain urheilulajia, on ravitsemus myös äärimmäisen tärkeä osa kokonaisuutta.
[Katso tästä lisätietoja]

VALMENNUSPAKETIT

Haluatko päästä elämäsi kuntoon? Tiedätkö mitä se vaatii? Lyhyt vastaus tähän on: suunnitelmallista liikuntaa, kehonhuoltoa ja tavoitettasi tukevan ravinto-ohjelman. Ilman kokonaisvaltaista suunnittelua maratonille treenaaminen tai laihdutusprojekti ovat totaalista hakuammuntaa ja ajan haaskausta.
[Katso tästä lisätietoja]

ETÄVALMENNUS

Treenari.net tarjoaa nyt myös edullisen, mutta tehokkaan tavan saada laadukasta kunto- ja ravintovalmennusta. Nyt sinulla on mahdollisuus saada Personal Trainer -palveluja reilusti halvemmalla kuin paikkakuntasi prameassa kuntokeskuksessa.
[Katso tästä lisätietoja]