Tänään on perjantai 23. helmikuuta 2018

Ravinto-ohjelmat


Tiesitkö, että oikeiden ravintovalintojen merkitys varsinkin laihdutuksessa on jopa 80-90 % lopputuloksesta? Jos harrastat jotain urheilulajia, on ravitsemus myös äärimmäisen tärkeä osa kokonaisuutta. Ravinnon merkitystä ei siis voi ylikorostaa.

Mitä sitten saat rahojesi vastineeksi? Juuri sinulle räätälöidyn ravinto-ohjelman, josta käy ilmi mitä kannattaa/pitää syödä, milloin ja kuinka paljon kannattaa/pitää syödä, jotta pääset tavoitteeseesi. Eikö tällaista ohjelmaa saa sitten vaikkapa jostain uusimmasta naisten lehdestä? Ei todellakaan! Massoille kirjoitetut ohjeet ja vinkit, joita varsinkin naisten lehdet ovat pullollaan, edustavat lähinnä viihteellisyyttä, eivät mitään muuta. Tiesitkö, että esim. vartalotyyppisi määrittelee, miten kehosi reagoi erilaisiin ruoka-aineisiin? Jotkut laihtuvat tehokkaasti rasva-proteiinidieetillä, kun taas jotkut saavat parempia tuloksia syömällä reilusti enemmän hiilihydraatteja. Laihduttajan ja triathlon-kisoihin tähtäävän ravintotarpeet taas ovat täysin erilaisia. Yhteinen tarve kaikilla on kuitenkin se, että ravinto-ohjelman tulee olla täysin yksilöllinen.

Tässä tarkemmin, mitä ravinto-ohjelma pitää sisällään:

RAVINTO-OHJELMA 170 €

Sisältö:

  • Ruokapäiväkirjan analyysi ja palaute sähköpostitse*
  • Yleiset ravinto-ohjeet ja säännöt
  • Esimerkkipäivä (päivän kaikki ateriat)
  • Lista korvaavista ruoka-aineista (jos olet esim. allerginen jollekin ruoka-aineelle)
  • Suositellut ravintolisät (jos tarpeen)
  • Sähköpostituki päivittäin

* Ruokapäiväkirjan palaute voidaan antaa myös henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä. Tästä vaihtoehdosta sovitaan aina erikseen. Parhaiten tapaaminen järjestyy Kirkkonummen, Espoon ja läntisen Helsingin alueella. Mahdolliset kilometrikorvaukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Kun ostat ravinto-ohjelman, saat alkuun paluupostissa kyselyn, jossa kartoitetaan elämäntilannettasi, tavoitteitasi ja muita ravinto-ohjelman suunnitteluun liittyviä asioita. Tämän kyselyn pohjalta voidaan aloittaa ohjelman suunnittelu. Viikon sisällä tästä saat uuden ohjelman käyttöösi!

Kysy lisää ravinto-ohjelmista, ota yhteyttä! Ravinto-ohjelman saat myös osana valmennuspakettia tai etävalmennuspakettia.