Tänään on perjantai 23. helmikuuta 2018

Treeniohjelmat


Tiedätkö miksi harjoittelet? Mikä on tavoitteesi? Jos et ole tyytyväinen nykyiseen kuntosaliohjelmaasi tai muuhun harjoitteluun tai jos et tiedä, mistä pitäisi aloittaa, on aika hankkia asiantuntija-apua.

Saavuttaaksesi tavoitteesi – oli se sitten laihtuminen tai triathlon-kisa – sinun pitää ehdottomasti treenata siten, että harjoittelu tukee tavoitteesi täyttymistä. “Sinne päin” treenaamisella ei saa aikaan kuin loukkaantumisia ja olemattomia tuloksia. Harjoitteluohjelmasi tulee myös ottaa huomioon harjoittelutaustasi tai sen puuttuminen, harjoitteluun käytettävissä oleva aika, elämäntilanteesi, kehossasi olevat rakenteelliset ja/tai loukkaantumisen seurauksena tulleet rajoitteet ja näiden lisäksi vielä kasa muita tärkeitä tekijöitä.

Varsinkin kuntosaliharjoittelun alkuun pääset toki myös ns. yleisohjelmalla, jollaisen saat myös varsin edullisesti. Laihduttajat ja johonkin urheilukoitokseen harjoittelevat tarvitsevat kuitenkin jo kattavamman liikuntasuunnitelman, joka pitää sitten sisällään kuntosaliohjelman, lajiharjoittelua tukevan kunto-ohjelman, venyttelyohjelman ja kehonhuolto-ohjelman. Katso tästä listasta itsellesi sopiva vaihtoehto ja ota yhteyttä!

KUNTOSALIOHJELMAT + OHJAUS *

  • Yksilöllinen ja tarpeesi mukaan lajikohtainen kuntosaliohjelma (sisältää kyselyyn pohjautuvan alkukartoituksen, mahdollisen lajianalyysin, kuntosaliohjelman ja ohjauksen)  120 €
  • Kuntosaliohjelman päivitys  (sisältää kuntosaliohjelman päivityksen ja ohjauksen) 70 €

* Ohjaukset tapahtuvat pääsääntöisesti Kuopiossa ja lähiseuduilla. Mahdolliset kilometrikorvaukset ja treenarin salimaksu sovitaan tapauskohtaisesti. Ota myös selvää, salliiko salisi ulkopuolisten treenarien ohjaukset.

KUNTOSALIOHJELMAT ILMAN OHJAUSTA (ETÄOHJELMAT)

  • Yksilöllinen kuntosaliohjelma (sisältää mahdollisen lajianalyysin ja kyselyyn pohjautuvan yleisen alkukartoituksen)  80 €
  • Kuntosaliohjelman päivitys  (sisältää kuntosaliohjelman päivityksen) 50 €

LIIKUNTASUUNNITELMA (kesto 3 kk) 215 €

Sisältö:

  • Alkukartoitus sähköpostitse
  • Kokonaisvaltainen liikuntasuunnitelma  (sisältää mm. kuntosaliohjelman, yhden tapaamisen ja kuntosaliohjauksen* sekä tavoitettasi tukevan muun harjoittelun jaksotuksineen)
  • Venyttely- ja kehonhuolto-ohjelma
  • Liikuntasuunnitelman päivitykset ja muutokset 185 € (uusi 3 kk jakso)

* Ohjaukset tapahtuvat pääsääntöisesti Kuopiossa ja lähiseuduilla. Mahdolliset kilometrikorvaukset ja treenarin salimaksu sovitaan tapauskohtaisesti. Ota myös selvää, salliiko salisi ulkopuolisten treenarien ohjaukset.

Kun ostat treeniohjelman, saat alkuun paluupostissa kyselyn, jossa kartoitetaan elämäntilannettasi, tavoitteitasi ja muita treeniohjelman suunnitteluun liittyviä asioita. Tämän kyselyn pohjalta voidaan aloittaa ohjelman suunnittelu. Viikon sisällä tästä saat uuden ohjelman käyttöösi!

Kysy lisää treeniohjelmista, ota yhteyttä! Treeniohjelman saat myös osana valmennuspakettia tai etävalmennuspakettia.