Tänään on perjantai 23. helmikuuta 2018

Valmennus


Tarvitsetko apua, vinkkejä tai kannustusta liikuntaharrastuksen aloittamiseksi? Haluatko jonkun piiskaamaan sinua eteenpäin kun homma on jämähtänyt paikalleen? Etsitkö uusia ideoita ja vaihtelua harjoitteluusi? Hanki nyt henkilökohtainen valmentaja (Personal Trainer) avuksesi. Onpa sitten tavoitteenasi laihdutus, Bostonin maratoni tai johonkin muuhun urheilulajiin liittyvä tavoite, saat treenisessioista oman treenarin kanssa korvaamattomia hyötyjä itsellesi! Jokaisen valmennuskerran sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Jos haluat treenien lisäksi kokonaisvaltaisen suunnitelman, johon sisältyvät mm. alkukartoitus, lajiharjoittelu, voimaharjoittelu, ravinto-ohjelma ja lihashuolto-ohjelma, katso myös tarjolla olevat valmennuspaketit.

Henkilökohtainen valmennus

  • Yksittäinen (1 tunti) valmennuskerta 60
  • 10 valmennuskerran paketti 550 €

Parivalmennus – sopii hyvin esim. pariskunnille tai kaveruksille

  • Yksittäinen (1 tunti) valmennuskerta 70
  • 10 valmennuskerran paketti 600

Ryhmävalmennus 4-8 hengelle – sopii hyvin esim. kaveriporukalle tai yrityksille

  • Yksittäinen (1 tunti) valmennuskerta 80 €
  • 10 valmennuskerran paketti 700 €

Valmennus tapahtuu pääsääntöisesti Kuopiossa ja lähiseuduilla. Mahdolliset kilometrikorvaukset, treenarin salimaksut ja muut liikuntapaikkamaksut sovitaan tapauskohtaisesti. Ota myös selvää, salliiko salisi/liikuntapaikkasi ulkopuolisten treenarien ohjaukset.

Kysy lisää valmennuksesta, ota yhteyttä! Täydennä valmennuksia myös ravinto-ohjelmalla tai osta samalla joko etävalmennuspaketti tai valmennuspaketti.